Meldingsgeluiden instellen

Meldingen voor nieuwe individuele berichten en groepsberichten houden geluid, in-aap meldingen, banners en voorvertoningen in.

Om je meldingsinstellingen te personaliseren:

1. Open WhatsApp.
  2. Tik op Meer > instellingen > Meldingen.
  3. Je hebt de mogelijkheid:

• Om voor individuele chats en groep meldingen In en Uit te schakelen.
    • Om een geluid te kiezen uit de lijst met geluiden. Let op: persoonlijke geluiden zijn momenteel niet mogelijk.
    • Om te kiezen of je een melding voor een inkomend bericht wilt wanneer je de app aan het gebruiken bent.
    • Om trillen uit of in te schakelen.
    • Om te kiezen of je een voorvertoning van een inkomend bericht wilt. Let op: Deze mogelijkheid is niet beschikbaar voor Windows Phone 7.
  4. Je kan meldingen aanpassen voor individuele chats en groepschats:

• Open een chat en tik op Meer > groepsinformatie or informatie > aangepaste meldingen or dempen.

Alleen voor Windows Phone 8.1 gebruikers

In Windows Phone Instellingen > systeem > meldingen & acties > WhatsApp heb je de mogelijkheid:

• Om alle meldingsgeluiden voor inkomende WHatsApp berichten uit te schakelen:
    • Selecteer geen in het menu voor meldingsgeluid.
  • Om Meldingsbanners weergeven die boven in je scherm verschijnen in of uit te schakelen.

Let op:

• Het geluid voor meldingen kan alleen worden aangepast op Windows Phone 8-toestellen met update 3 (GDR 3).
  • De geluiden voor meldingen werken alleen wanneer de app actief is op de achtergrond.
  • Om de geluiden voor meldingen optimaal te laten werken verzeker je je ervan dat je telefoon niet op stil staat ingesteld.