Welke Nokia-toestellen worden ondersteund?

Zoals we hebben aangegeven in onze blog zal WhatsApp na 30 juni 2017 niet langer worden ondersteund op Nokia Symbian S60 toestellen.

Om WhatsApp te kunnen gebruiken, moet je een ondersteunde telefoon hebben.

Om te zien of jouw Nokia-telefoon ondersteund wordt typ je het model in de onderstaande balk:

Als je een Nokia S40-toestel hebt, zie dit artikel.

WhatsApp werkt op vele verschillende telefoons. Leer meer over ondersteunde toestellen op: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | BlackBerry 10