Hoe kan ik mijn chatgeschiedenis bewaren?

Je kunt je chatgeschiedenis bewaren door je gesprekken via e-mail te versturen.

1. Ga naar het hoofdscherm in WhatsApp.
  2. Kies Opties > Instellingen > Chatgeschiedenis > Chatgeschiedenis verzenden.
  3. Selecteer de chat die je wilt verzenden.
  4. Je chatgeschiedenis wordt als .txt-bestand bijgevoegd aan je e-mail.

Opmerking: Je kunt maximaal 10,000 berichten per keer verzenden.

Het is niet mogelijk je chatgeschiedenis te herstellen van dit geëxporteerde .txt-bestand. Zie dit artikel voor instructies om je chatgeschiedenis te herstellen.