Contacten verwijderen

WhatsApp kan snel en gemakkelijk identificeren welke van jouw contacten gebruikmaken van WhatsApp, via het adresboek van jouw telefoon. Om een contact te verwijderen, verwijder je simpelweg hun telefoonnummer uit het adresboek van je telefoon:

1. Open WhatsApp en ga naar het chats-scherm.
  2. Tik op het nieuwe chat-icoon > tik op het contact > tik op de naam bovenaan het chatscherm.
  3. Tik op Wijzig > scrol helemaal naar beneden van het contactinformatiescherm en tik op Verwijder contact.

Wanneer je een contact verwijdert uit het adresboek van je telefoon, verwijdert dit niet de chat of de chatgeschiedenis met dit contact.

Meer informatie over het verwijderen van een chat kun je vinden in dit artikel.

Meer informatie over het verwijderen van een contact op: Android | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10