Emoji gebruiken

Op dit moment hebben we nog geen emoticons ingebouwd in WhatsApp voor iPhone. Echter, het ondersteunen van emoticons is ingebouwd in iPhone door het gebruiken van het Emoji toetsenbord. Ga naar iPhone Instellingen > Algemeen > Toetsenbord > Toetsenborden > Voeg toetsenbord toe... en selecteer Emoji.

Wanneer je het Emoji keyboard eenmaal hebt ingeschakeld, kun je het gebruiken door te tikken op het wereldbol-icoon in de links onderin jouw toetsenbord.

Let op: Apple introduceert met nieuwe iOS versies regelmatig nieuwe emojis. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de nieuwste iOS versie om toegang te hebben tot de nieuwste emojis. Instructies om je iPhone software te updaten kunnen hier gevonden worden.