Gebruik de Verzendlijst functie

Een verzendlijst geeft je de mogelijkheid om hetzelfde bericht naar verschillende contacten te sturen. De ontvangers ontvangen je zendbericht als een regulier bericht - in de individuele chat. De ontvanger weet niet wie nog meer het bericht hebben ontvangen en dat het verzonden was via een Verzendlijst. Wanneer zij reageren zal dit naar jou alleen zijn. Je kan het vergelijken met bcc (blind carbon copy) bij een e-mail.

Om een bericht naar contacten te sturen via een Verzendlijst, moet de contacten jouw telefoonnummer hebben opgeslagen in hun adresboek. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker zelf kan bepalen van wie hij/zij een zendbericht wenst te ontvangen. Wij werken hard om spam berichten te minimaliseren zodat iedereen een positieve ervaring heeft.

Leer meer over Verzendlijsten op: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10