Een contact toevoegen

WhatsApp kan snel en gemakkelijk herkennen welke van jouw contacten gebruikmaken van WhatsApp via het adresboek van jouw telefoon. Om een contact toe te voegen, kan je simpelweg hun telefoonnummer opslaan in het adresboek van je telefoon.

Als je jouw contact niet ziet in WhatsApp, volg dan onderstaande stappen:

1. Zorg ervoor dat jouw contact WhatsApp geïnstalleerd heeft op zijn/haar telefoon.
  2. Zorg ervoor dat je het nummer van jouw contact correct hebt opgeslagen in het telefoonboek van jouw contact.
    • Als het een nationaal nummer is: Sla het nummer op zoals je het zou invoeren om hem/haar te bellen.
    • Als het een internationaal nummer is: Sla het nummer op in volledige internationale notering:
      • +[Landnummer][Volledige telefoonnummer].
      • Verwijder de nullen voorafgaand aan het telefoonnummer.
  3. Open WhatsApp en vernieuw je contacten.

Leer meer over het toevoegen van contacten op: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10