Gebruiksaanwijzing: Aan de slag gaan

Welkom bij WhatsApp! Dit is een berichtendienst tussen verschillende mobiele besturingssystemen om te chatten en bellen met andere WhatsApp gebruikers via de internetverbinding van je telefoon.

Voordat je WhatsApp downloadt en installeert, moet je je ervan verzekeren dat WhatsApp je type telefoon ondersteunt. Controleer dit hier.

Gebruik deze link om WhatsApp te downloaden op je telefoon. Na het installeren moet je zeker weten dat de vrienden die je een bericht wilt sturen ook WhatsApp hebben geïnstalleerd op hun telefoon.

Leer meer over het toevoegen van contacten op: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10

Om een chat te starten, tik je op het nieuwe chat-icoon en selecteer je een contact.

Extra informatie:

Als je een geschikt data-abonnement hebt, is de verzending van berichten via WhatsApp gratis. Meer details over kosten vind je hier.