Worden berichten gratis verstuurd via WhatsApp?

WhatsApp Messenger gebruikt de internetverbinding van je telefoon (4G/3G/2G/EDGE of Wi-Fi, wanneer beschikbaar) om berichten te ontvangen van of te sturen naar je vrienden en familie. Je hoeft niet per bericht te betalen. Zolang je je databundel niet overschrijdt of wanneer je verbonden bent met een Wi-Fi-verbinding zou je aanbieder geen extra kosten in brengen moeten brengen voor het verzenden van berichten via WhatsApp.

WhatsApp Bellen werkt op dezelfde manier. Meer informatie over WhatsApp Bellen op: Android | iPhone | Windows Phone | BlackBerry 10.

Houd echter rekening met:

• Als je telefoon roaming gebruikt, worden mogelijk extra kosten voor mobiele data in rekening gebracht. Leer hoe je de dataroaming instellingen voor WhatsApp configureert op: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10
  • Als je sms-berichten verstuurt naar je contacten om ze uit te nodigen voor WhatsApp, zijn de tarieven van je mobiele aanbieder mogelijk ook van toepassing. Je vindt hier meer informatie over het uitnodigen van contacten voor WhatsApp.