Hoe kunnen wij jou helpen?

Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent.

Hoe kan ik mijn chatgeschiedenis bewaren?

Om een kopie van een geschiedenis van een individueel chat of groepschat te exporteren, kun je de "Chat e-mailen" functie gebruiken:

  1. Markeer de chat of groep.
  2. Druk op de knop.
  3. Selecteer Chat e-mailen.

Er zal een e-mail opgesteld worden waar jouw chatgeschiedenis als .txt document is bijgevoegd.

Leer meer over het exporteren van chatgeschiedenis op: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry 10