WhatsApp toevoegen aan mijn vergrendelscherm

Op sommige Samsung-telefoons kun je de pictogrammen van je vergrendelscherm naar wens aanpassen.

Volg deze stappen om het pictogram van WhatsApp toe te voegen aan het vergrendelscherm:

1. Ga naar je startscherm.
  2. Tik op Instellingen > Vergendelscherm > Sneltoets.
  3. Tik op het ChatOn-pictogram en selecteer WhatsApp uit de lijst met applicaties.

Het WhatsApp-pictogram verschijnt nu tussen de andere pictogrammen op het vergrendelscherm.