Jouw account verwijderen

Je kunt jouw account in WhatsApp verwijderen. Wanneer je jouw account hebt verwijderd, kan dit niet ongedaan worden gemaakt. Ook niet als je dit per ongeluk hebt gedaan.

Om jouw WhatsApp-account te verwijderen

1. Open WhatsApp.
  2. Tik op de Menu-knop > Instellingen > Account > Mijn account verwijderen.
  3. Voer je telefoonnummer in de volledige internationale notatie in en tik op Mijn account verwijderen.
Het verwijderen van jouw account zal:
  • Jouw WhatsApp-account verwijderen;
  • jouw chatgeschiedenis verwijderen;
  • je verwijderen uit al je groepen;
  • jouw Google Drive-back-up verwijderen.

Let op: Wij kunnen jouw account niet voor jou verwijderen.

Meer informatie over het verwijderen van je account op: iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | Nokia S60 | BlackBerry 10