Minulla on kysyttävää käyttöehtojen ja tietosuojakäytännön muutoksista

Olemme päivittäneet käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme. Alla pyrimme selventämään niihin tehtyjä muutoksia.

Miksi käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä päivitetään?

Päivitämme käyttöehdot ja tietosuojakäytännön, jotta ne on helpompi ymmärtää ja jotta ne vastaavat paremmin WhatsAppin uusia ominaisuuksia ja palveluita. Näihin kuuluvat esimerkiksi WhatsApp-puhelut, WhatsAppin verkko- ja työpöytäsovellukset, täysi salaus sekä suunnitelmamme palvelusta, joissa voisit kommunikoida sitä käyttävien yritysten kanssa. Ehdoissa kerrotaan myös, että olemme osa Facebookin yritysperhettä. Vaikka WhatsApp jatkaa toimintaansa Facebookista erillisenä palveluna, suunnittelemme jakavamme tietoja Facebookille ja Facebookin yritysperheen jäsenille. Tämän ansiosta voimme tehdä yhteistyötä paremmin ja parantaa sekä omien että Facebookin ja Facebookin yritysperheen jäsenten palveluita.

Tuleeko WhatsAppiin mainoksia?

Emme edelleenkään salli kolmannen osapuolen mainospalkkeja WhatsAppissa.

Tutkimme uusia tapoja, joiden avulla sinä ja yritykset voitte olla vuorovaikutuksessa toistenne kanssa WhatsAppissa. Näitä ovat esimerkiksi tilaus-, maksutapahtuma- ja varaustiedot sekä ilmoitukset lähetysten kuljetuksesta ja niiden toimittamisesta, tiedotteet tuotteista ja palveluista sekä markkinointimahdollisuudet. Voit saada tietoa vaikkapa lähestyvän lennon tilasta, kuitin ostoksesta tai tiedon siitä, milloin tilaamasi lähetys toimitetaan. Markkinointia sisältävät viestit, joita mahdollisesti saat, saattavat sisältää myös tarjouksen jostakin asiasta, joka saattaisi kiinnostaa sinua.

Emme kuitenkaan halua tehdä käyttökokemuksesta roskapostin tyyppistä, joten kuten kaikkien viestiesi kohdalla, voit hallita myös näitä viestejä, ja kunnioitamme päätöksiäsi.

Mitä tietoja Facebookille ja Facebookin yritysperheen jäsenille jaetaan?

Suunnittelemme jakavamme joitakin tietoja Facebookille ja Facebookin yritysperheen jäsenille, jotta voimme tehdä yhteistyötä paremmin. Voimme esimerkiksi taistella roskapostia ja palveluiden väärinkäyttöä vastaan ja parantaa sekä omien että Facebookin ja Facebookin yritysperheen jäsenten palveluiden käyttökokemusta. Esimerkiksi kun hyväksyt päivitetyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännön, jaamme osan tilisi tiedoista Facebookille ja Facebookin yritysperheen jäsenille, kuten WhatsAppiin rekisteröimäsi puhelinnumeron sekä ajan, jolloin viimeksi käytit palveluamme.

WhatsAppissa jakamaasi sisältöä, kuten viestejä, kuvia ja tilin tietoja, ei jaeta Facebookissa eikä muissakaan Facebookin yritysperheen sovelluksissa muiden nähtäville. Tämä tarkoittaa, että vaikka osa tiedoista jaetaan Facebookille (kuten puhelinnumerosi), muut Facebookin käyttäjät eivät voi nähdä näitä tietoja. Lisäksi kun sinä ja yhteystietosi käytätte sovelluksen uusina versiota, viestit salataan täysin oletuksena. Kun viestit salataan täysin, vain henkilöt, joille lähetät niitä, voivat nähdä ne - WhatsApp, Facebook eikä kukaan muu voi nähdä niitä.

Miksi jaatte tietoja Facebookille ja Facebookin yritysperheen jäsenille?

WhatsApp kuuluu Facebookin yritysperheeseen ja jakamalla tietoja voimme tehdä yhteistyötä paremmin ja parantaa sekä omien että Facebookin ja Facebookin yritysperheen jäsenten palveluita. Esimerkkejä:

• Voimme laskea todellisen käyttäjämäärän tarkemmin.
  • Voimme torjua roskapostia ja väärinkäyttöä paremmin.
  • Jos olet Facebook-käyttäjä, voit nähdä parempia kaveriehdotuksia ja sinua kiinnostavampia mainoksia.

Huomautus: Jos olet vanha WhatsApp-käyttäjä, voit valita, ettei tilisi tietoja jaeta Facebookille Facebook-mainosten ja -tuotteiden käyttökokemuksen parantamiseksi. Saat lisätietoja valintaan liittyen tästä.

Entä jos en ole Facebook-käyttäjä?

Voit jatkaa WhatsAppin käyttöä normaalisti. Sinun ei tarvitse luoda Facebook-tiliä.

Tarkoittavatko nämä muutokset, että tietoni jaetaan Facebookiin muiden nähtäville?

WhatsAppissa jakamaasi sisältöä, kuten viestejä, kuvia ja tilin tietoja, ei jaeta Facebookissa eikä muissakaan Facebookin yritysperheen sovelluksissa muiden nähtäville. Tämä tarkoittaa, että vaikka osa tiedoista jaetaan Facebookille (kuten puhelinnumerosi), muut Facebookin käyttäjät eivät voi nähdä näitä tietoja. Lisäksi kun sinä ja yhteystietosi käytätte sovelluksen uusina versiota, viestit salataan täysin oletuksena. Kun viestit salataan täysin, vain henkilöt, joille lähetät niitä, voivat nähdä ne - WhatsApp, Facebook eikä kukaan muu voi nähdä niitä.

Voit lukea päivitetyt käyttöehdot ja tietosuojakäytännön kokonaisuudessaan tästä.