Lukukuittaukset

Jokaisessa lähettämässäsi viestissä on merkki. Tässä merkkien selitykset:

• viesti lähetetty
  • viesti toimitettu vastaanottajan puhelimeen
  • vastaanottaja on lukenut viestisi

Tuplamerkki näkyy ryhmäkeskusteluissa silloin, kun kaikki jäsenet ovat vastaanottaneet viestin. Sininen tuplamerkki näkyy, kun kaikki jäsenet ovat lukeneet viestin.

Viestin tiedot -kohdasta näet, ketkä ovat lukeneet viestisi ja milloin. Napsauta käyttöjärjestelmäsi nimeä, niin saat lisätietoja Viestin tiedot -kohdasta: Android | iPhone | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | BlackBerry 10

Jos näet vain yhden merkin viestin kohdalla, WhatsAppissa tai puhelimessasi ei luultavasti ole vikaa. Viesti on siis lähetetty, mutta sitä ei ole vielä toimitettu vastaanottajan puhelinnumeroon. Tähän on joitakin mahdollisia syitä:

• Vastaanottajan puhelin saattaa olla pois päältä.
  • Internet-yhteydessä saattaa olla häiriöitä.
  • Vastaanottaja saattaa olla nähnyt ilmoituksen ruudussa, mutta ei avannut sovellusta (tämä on erityisen yleistä iPhone-puhelimilla).
  • Vastaanottaja on saattanut estää sinut. Saat lisätietoja estämisestä tästä.