Privacy-instellingen wijzigen

WhatsApp heeft jouw privacy-instellingen vooraf ingesteld om het volgende toe te staan:

Je kunt deze instellingen handmatig wijzigen via WhatsApp > Instellingen > Account > Privacy.

Let op:

• Als je jouw laatst gezien niet deelt, kun je de laatst gezien van anderen ook niet zien.
  • Het is niet mogelijk om te verbergen wanneer je online of Aan het typen... bent.
  • Als je jouw leesbewijzen uitschakelt, kun je de leesbewijzen van anderen ook niet zien. Ook zul je dan niet kunnen zien wie jouw statusupdates hebben bekeken. Leesbewijzen worden altijd verstuurd in groepschats.
  • Als jouw contact de leesbewijzen heeft uitgeschakeld, kun je niet zien of zij jouw statusupdates hebben bekeken.

Meer informatie over privacy-instellingen op: Android | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | BlackBerry 10