Tietosuoja-asetuksien määrittäminen

Oletuksena WhatsAppin tietosuoja-asetukset on määritetty siten, että

Voit muuttaa näitä asetuksia avaamalla WhatsAppin ja valitsemalla sitten Asetukset > Tili > Tietosuoja.

Huomautus:

• Jos et jaa viimeksi paikalla -aikaasi, et näe sitä myöskään muilta.
  • Et voi kytkeä paikalla- tai kirjoittaa-tiloja pois.
  • Jos kytket lukukuittaukset pois, et näe niitä myöskään muilta. Lukukuittaukset lähetetään aina ryhmäkeskusteluissa.
  • Jos yhteystietosi poistaa lukukuittaukset käytöstä, et näe, onko hän nähnyt tilapäivityksesi.

Napsauta käyttöjärjestelmäsi nimeä, niin saat lisätietoja tietosuoja-asetuksista: Android | Windows Phone | Nokia S40 | BlackBerry | BlackBerry 10