Kan het toetsenbord niet gebruiken

Alle componenten van het toetsenbord worden beheerd door de iOS, inclusief meertalige toetsenborden, Autocorrectie, Controleer spelling en Suggesties. Deze functies schakel je op de iPhone zo in en uit: Instellingen > Algemeen > Toetsenbord. Let op: als deze functies niet werken, is er een probleem met de iOS.
Als je een ander toetsenbord hebt toegevoegd, gebruik je dit door op de wereldbol te tikken linksonder het toetsenbord.
Merk je dat het typen, wisselen van toetsenbord of toevoegen van emoji erg langzaam gaat, herstel dan je toetsenbordwoordenboek via iPhone Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel toetsenbordwoordenboek.
Voor meer informatie over het toetsenbord op je iPhone, ga naar de Apple Support-website.