Verzendlijsten gebruiken

iOS
Gebruik de functie Verzendlijst maken om een bericht tegelijk naar meerdere contacten te verzenden. Een verzendlijst is een opgeslagen lijst met contactpersonen naar wie je meerdere keren berichten kunt sturen zonder dat je ze elke keer opnieuw hoeft te selecteren.
Opmerking: Verzendlijsten worden niet ondersteund op Windows, Mac of Web.
Vereisten voor verzendlijsten:

• Zorg ervoor dat alle contacten op de verzendlijst je telefoonnummer hebben opgeslagen in hun adresboek.
  • Je kunt zo veel verzendlijsten maken als je wilt.
  • Je kunt tot 256 contacten opnemen in elke verzendlijst.
Een verzendlijst maken
  1. Tik op Meer opties
    more options
    > Nieuwe verzendlijst.
  2. Zoek of selecteer de contacten die je wilt toevoegen.
  3. Tik op
    check mark
    .
Ontvangers ontvangen een bericht uit je verzendlijst als individueel bericht van jou in hun tabblad met Chats. Hun reactie wordt ook weergegeven als een normaal bericht, en wordt niet naar andere contactpersonen in de verzendlijst gestuurd.
Opmerking:
  • Alleen mensen die jou hebben toegevoegd aan hun contacten ontvangen je massabericht.
  • Als iemand je massaberichten niet ontvangt, vraag dan of ze jou willen toevoegen aan hun contacten.
  • Verzendlijsten zijn een vorm van één-op-veel-communicatie. Wil je dat iedereen die deelneemt met elkaar kan converseren in een groep? Maak dan een groepschat aan in plaats van een verzendlijst.
Een verzendlijst bewerken
  1. Open je verzendlijst.
  2. Tik op Meer opties
    more options
    > Info verzendlijst.
  3. Op het scherm Info verzendlijst kun je het volgende doen:
    • Wijzig de naam van je verzendlijst door op
      more options
      > Naam verzendlijst wijzigen te tikken.
    • Voeg ontvangers toe aan de lijst door te tikken op
      more options
      > Ontvanger toevoegen...
    • Verwijder ontvangers door op Ontvangers bewerken te tikken en vervolgens op x naast de contacten die je wilt verwijderen >
      check mark
      .
Een verzendlijst verwijderen
  1. Tik en houd de verzendlijst die je wilt verwijderen ingedrukt.
  2. Tik op
    delete
    > Verwijderen. Je kunt zelf kiezen of je media wilt verwijderen of niet.