Groepsdeelnemers toevoegen en verwijderen

Windows
Als groepsbeheerder kun je groepsdeelnemers toevoegen of verwijderen.
Deelnemers toevoegen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik op het groepsonderwerp.
    • Of veeg de groep naar links in het tabblad Chats. Tik vervolgens op Meer > Groepsinformatie.
  2. Tik op Voeg deelnemers toe
    .
  3. Zoek naar of selecteer een contact om aan de groep toe te voegen.
  4. Tik op Voeg toe > Voeg toe.
Deelnemers verwijderen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik op het groepsonderwerp.
    • Of veeg de groep naar links in het tabblad Chats. Tik vervolgens op Meer > Groepsinformatie.
  2. Tik op de deelnemer die je wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijder uit groep > Verwijder.