Groepsdeelnemers toevoegen en verwijderen

Windows
Als groepsbeheerder kun je groepsdeelnemers toevoegen of verwijderen.
Deelnemers toevoegen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik op het groepsonderwerp.
    • Of houd de groep in het tabblad CHATS ingedrukt. Tik dan op Meer opties
      > Groepsinformatie.
  2. Tik op Deelnemers toevoegen
    .
  3. Zoek naar of selecteer een contact om aan de groep toe te voegen.
  4. Tik op het groene vinkje
    als je klaar bent.
Deelnemers verwijderen
  1. Open de WhatsApp-groepschat en tik op het groepsonderwerp.
    • Of houd de groep in het tabblad CHATS ingedrukt. Tik dan op Meer opties
      > Groepsinformatie.
  2. Tik op de deelnemer die je wilt verwijderen.
  3. Tik op {deelnemer} verwijderen > OK.