Een catalogus maken en onderhouden

iPhone
Houd je catalogus altijd bijgewerkt om klanten eenvoudig toegang te geven tot je nieuwste aanbiedingen.
Een product of dienst toevoegen
Een product of dienst toevoegen aan je catalogus:
  1. Klik bovenaan je lijst met chats op Meer
    |
    > Catalogus.
  2. Klik op Nieuw item toevoegen.
  3. Klik op Afbeeldingen toevoegen om tot tien afbeeldingen uit je bestanden te uploaden.
  4. Voer een naam in voor het product of de dienst, en eventuele details zoals:
    • Prijs
    • Beschrijving
    • Websitelink
    • Product- of dienstcode
  5. Klik op TOEVOEGEN AAN CATALOGUS om het product aan je catalogus toe te voegen.
Beheer welke producten of diensten klanten kunnen zien
Catalogusitems verbergen
  1. Open de WhatsApp Business-app.
  2. Klik bovenaan je lijst met chats op Meer
    |
    > Catalogus.
  3. Klik op een product of dienst > Bewerken.
  4. Selecteer Item verbergen.
  5. Klik op Opslaan.
Of houd je muisaanwijzer op het item op het scherm Catalogus. Klik dan op Meer
|
> Item verbergen.
Verborgen items worden nog steeds weergegeven in je Catalogusbeheer, met
over de itemafbeelding heen. Als je de pagina met productdetails opent, zie je een opmerking dat je dit item hebt verborgen.
Catalogusitems weer zichtbaar maken
  1. Klik bovenaan je lijst met chats op Meer
    |
    > Catalogus.
  2. Klik op een product of dienst > Bewerken.
  3. Deselecteer Item verbergen.
  4. Klik op Opslaan.
Of houd je muisaanwijzer op het item op het scherm Catalogus. Klik dan op Meer
|
> Item weergeven.
Een product of dienst verwijderen
Een product of dienst uit je catalogus verwijderen:
  1. Klik bovenaan je lijst met chats op Meer
    |
    > Catalogus.
  2. Selecteer een product of dienst.
  3. Scrol naar het einde van de productdetails.
  4. Klik op Item verwijderen.
  5. Klik op OK.
Opmerking: Om te bevestigen dat het product of de dienst en de bijbehorende afbeelding voldoen aan het Handelsbeleid van WhatsApp, beoordelen we elke toevoeging aan je catalogus.