Despre ștergerea conturilor inactive

Pentru menținerea securității, limitarea stocării datelor și protejarea confidențialității utilizatorilor noștri, conturile WhatsApp sunt șterse, în general, după 120 de zile de inactivitate, adică în care utilizatorul nu s-a conectat la WhatsApp.
Pentru a avea contul activ, utilizatorii trebuie să fie conectați la internet. Dacă un utilizator are WhatsApp deschis pe dispozitiv, dar nu este conectat la internet, contul său este considerat inactiv.
Conținutul salvat local pe dispozitivul unui utilizator înainte de ștergerea contului rămâne disponibil cât timp aplicația WhatsApp nu este ștearsă de pe dispozitiv. Atunci când un utilizator se reînregistrează în WhatsApp pe același dispozitiv, conținutul salvat local reapare.
Resursă conexă:
  • Aflați cum vă puteți transfera datele WhatsApp: Android | iPhone
V-am răspuns la întrebare?
Da
Nu