Inactieve accounts verwijderen

Uit beveiligingsoverwegingen, om gegevensbehoud te beperken en de privacy van onze gebruikers te waarborgen, worden WhatsApp-accounts na 120 dagen inactiviteit verwijderd. Inactiviteit wil zeggen dat een gebruiker geen verbinding heeft gehad met WhatsApp. Je ziet mogelijk dat de profielfoto van de gebruiker verwijderd is als diens account inactief is.
Een internetverbinding is vereist om een account actief te houden. Als een gebruiker WhatsApp open heeft staan, maar geen internetverbinding heeft, zal het account inactief zijn.
Inhoud die lokaal is bewaard op het apparaat van een gebruiker vóór de verwijdering van het account blijft bewaard totdat WhatsApp van het apparaat wordt verwijderd. Als een gebruiker WhatsApp opnieuw op hetzelfde apparaat registreert, wordt de lokaal bewaarde inhoud weer weergegeven.