Het beheren van je meldingen

Windows

Je beheert je meldingsvoorkeuren heel eenvoudig in je WhatsApp-instellingen.
Open WhatsApp Web of Desktop > klik op Menu (
of
) > Instellingen > Meldingen
.
Je kunt hier de volgende wijzigingen uitvoeren:
  • Geluiden
  • Bureaubladmeldingen
  • Voorvertoning tonen
Het is ook mogelijk om alle chatmeldingen en -geluiden voor een bepaalde tijd uit te schakelen. Om meldingen weer in te schakelen, klik op Meldingen en geluiden staan uit.Klik om te herstellen. (
of
).
Individuele chats of groepschats dempen
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Klik op Menu
    > Meldingen dempen.
  3. Selecteer een tijdsduur:
    • 8 uur
    • 1 week
    • Altijd
  4. Klik op MELDINGEN DEMPEN.
Om de meldingen weer in te schakelen, ga naar de gedempte chat en klik op Menu
> Meldingen dempen opheffen.
Belangrijk: Als je een groepschat of individuele chat dempt op je telefoon, wordt deze ook gedempt op WhatsApp Web en Desktop. Alle andere meldingsinstellingen zijn onafhankelijk van je telefoon en computer en hebben geen invloed op elkaar.
Alle meldingen uitschakelen
Om alle meldingen uit te schakelen, waaronder inkomende oproepen, sluit WhatsApp Web of Desktop. Om desktopmeldingen in te schakelen, open WhatsApp.
Je kunt ook Niet storen op een Mac of Concentratiehulp in Windows inschakelen. Ga voor meer instructies over het uitschakelen van meldingen naar de Apple Support-website of de Microsoft ondersteuningswebsite.