Geverifieerd bedrijfsaccount

WhatsApp onderzoekt nieuwe manieren waarop je contact kunt maken met de bedrijven die voor jou belangrijk zijn.
De groene badge
naast de naam van het contact bevestigt dat dit een authentiek en vooraanstaand bedrijfsaccount is.
Als je wilt dat een bedrijf geen contact meer met je opneemt, bekijk dan hoe je het bedrijf blokkeert op: Android of iPhone.
Opmerking: Bedrijfsverificatie door WhatsApp is momenteel beperkt tot een klein aantal bedrijven die deelnemen aan een gesloten proefprogramma.