Berichten doorsturen

Met de functie Doorsturen kun je berichten in een individuele chat of groepschat doorsturen naar een andere individuele chat of groepschat. Doorgestuurde berichten worden aangeduid met een label Doorgestuurd. Zo weet je of het bericht door je vriend of familielid is geschreven of dat het bericht oorspronkelijk van iemand anders kwam.
Als je een bericht doorstuurt, kun je het met maximaal vijf chats tegelijk delen. Als een bericht al is doorgestuurd, kun je het doorsturen naar maximaal vijf chats, waarvan maximaal één groepschat. Een bericht dat vaak is doorgestuurd, kun je maar naar één chat per keer doorsturen.

Een bericht doorsturen
  1. Houd in een individuele chat of groepschat de muis boven het bericht dat je wilt doorsturen en klik op Menu
    > Bericht doorsturen.
    • Om meerdere berichten door te sturen, kun je extra berichten aanvinken nadat je het eerste bericht hebt geselecteerd. Of klik op Menu (
      of
      ) > Berichten selecteren > vink de berichten aan die je wilt doorsturen.
  2. Klik op Bericht doorsturen (
    of
    ).
  3. Zoek of selecteer de individuele chat of groepschats waarnaar je het bericht wilt doorsturen.
  4. Klik op Verzenden (
    of
    ).
Belangrijk: Berichten die je doorstuurt en die niet je eigen uitgaande berichten zijn, worden weergegeven met het label Doorgestuurd voor jou en de ontvanger(s) van het bericht.