Soukromí stavu

Vaše aktualizace stavu se zobrazují pouze kontaktům, které máte uložené v adresáři telefonu, a které mají zároveň ve svém adresáři také vaše číslo. Sami můžete rozhodovat o tom, zda chcete aktualizace stavu sdílet se všemi svými kontakty, nebo pouze s těmi, které si zvolíte. Ve výchozím nastavení jsou aktualizace stavu sdíleny se všemi kontakty.
Jak změnit nastavení soukromí stavu
  1. Klepněte na Stav.
    • Android: Klepněte na ikonu Více možností
      > Soukromí stavu.
    • iPhone: Klepněte na Soukromí.
  2. Vyberte jednu z následujících možností:
    • Moje kontakty: Vaše aktualizace stavu se budou zobrazovat všem vašim kontaktům.
    • Moje kontakty kromě...: Vaše aktualizace stavu se budou zobrazovat pouze kontaktům, které máte uložené v adresáři, kromě těch, které se rozhodnete vynechat.
    • Sdílet pouze s...: Vaše aktualizace se budou zobrazovat pouze těm kontaktům, které si sami zvolíte.
Upozornění:
  • Změny v nastavení soukromí nebudou mít vliv na aktualizace, které jste už odeslali.
  • Pokud vypnete oznámení o přečtení, nebudete mít možnost zjistit, kdo si aktualizace vašeho stavu zobrazil. Stejně tak pokud si oznámení o přečtení vypnul kdokoli z vašich kontaktů, nebudete mít možnost zjistit, zda si aktualizaci vašeho stavu zobrazil, nebo ne.
Sdílení aktualizace stavu v jiných aplikacích nebo jako příběh na Facebooku
Pokud se rozhodnete aktualizaci stavu sdílet, obsah dané aktualizace bude sdílen s dalšími aplikacemi. V rámci sdílení aktualizace stavu nebude služba WhatsApp s Facebookem ani s jinými aplikacemi sdílet informace o vašem účtu.
Další informace
  • Jak používat funkci stav na zařízeních typu: Android | iPhone
  • Další informace o tom, jak aktualizace stavu sdílet v jiných aplikacích, najdete v tomto článku.
Zodpověděli jsme vaši otázku?
Ano
Ne