Het gebruik van de WhatsApp Business-app om met klanten te communiceren

In tegenstelling tot WhatsApp Messenger, dat is gemaakt voor persoonlijke communicatie, is de WhatsApp Business-app ontwikkeld voor externe zakelijke communicatie. Elke app voldoet aan de AVG-normen voor het beoogde doel. Als je een klein tot middelgroot bedrijf hebt, kun je de WhatsApp Business-app gebruiken voor zakelijke communicatie met je klanten. Je kunt de WhatsApp Business-app gratis downloaden uit de Google Play store en de App Store.
Lees dit artikel voor meer informatie over AVG en het beheren van contacten in het adresboek van je apparaat.
Voor meer informatie over hoe we de gegevens van je bedrijf gebruiken, lees het gedeelte Ons gegevensgebruik in de servicevoorwaarden van WhatsApp Business.