Cataloguslinks delen

Een catalogus helpt huidige en potentiële klanten om het aanbod producten of diensten van een bedrijf te bekijken, vragen te stellen en contact te onderhouden met het bedrijf. Klanten kunnen het gewenste product of de dienst kiezen, delen met hun vrienden of een bericht sturen naar het bedrijf met vragen over dat product.
Een product of dienst delen uit een catalogus:
  1. Ga naar Catalogus
  2. Selecteer het item of de dienst die je wilt delen
  3. Tik op de drie punten in de rechterbovenhoek
  4. Je kunt daarna het specifieke item in je catalogus delen met je contacten of potentiële kopers waar dan ook, door een van de volgende opties te selecteren:
    • Stuur door: om de link van een item te delen met anderen via WhatsApp.
    • Deel: om de link van een item te delen via e-mail of andere apps voor berichtgeving.
  5. Selecteer de groepen of individuele chats waarmee je het item of de dienst wilt delen.
  6. Tik op Stuur
De gedeelde link opent meteen het item/de catalogus als de ontvanger de links in WhatsApp Messenger of in de WhatsApp Business-app bekijkt.
Als de link van de catalogus wordt gedeeld via e-mail of een browser, kan de gebruiker met een kiezer selecteren met welke app de link wordt geopend.