Meldingen voor individuele chats of groepschats dempen en dempen opheffen

Android
iOS
KaiOS
Web en desktop
Windows
Mac
Je kunt individuele of groepsmeldingen voor een bepaalde tijd dempen. Je ontvangt nog steeds berichten, maar je apparaat trilt niet en maakt geen geluid om je hiervan op de hoogte te stellen.
Meldingen van individuele chats of groepschats dempen
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Klik op de naam van de individuele chat of de groepschat.
  3. Schakel Meldingen dempen in.
  4. Geef aan hoelang je de meldingen wilt dempen en klik dan op Dempen.
Klik op de gedempte chat om meldingen weer in te schakelen. Schakel Gedempt uit en klik op Dempen opheffen.
Opmerking: Als je een groepschat dempt op je telefoon, wordt die ook gedempt op WhatsApp Web en Desktop. Alle andere meldingsinstellingen zijn onafhankelijk van je telefoon en computer en hebben geen invloed op elkaar.
Relevante bron: