مسدود شدن از سوی دیگران

چند نشانه احتمالی برای دانستن اینکه مسدود شده اید وجود دارد:
  • دیگر نمی‌توانید آخرین بازدید یا وضعیت آنلاین بودن مخاطب را در پنجره گفتگو ببینید. از اینجا اطلاعات بیشتری کسب کنید.
  • به‌روزرسانی‌های عکس نمایه مخاطب را نمی‌بینید.
  • همه پیام‌های ارسال‌شده به مخاطبی که شما را مسدود کرده است، همیشه فقط یک تیک (پیام ارسال شد) را نمایش می‌دهد و هرگز تیک دوم (پیام تحویل شد) را نمایش نمی‌دهد. می‌توانید پیام‌های رد و بدل شده قبل‌از مسدود شدن را ببینید، اما نمی‌توانید پیام‌های جدیدی ارسال کنید.
  • تماس‌هایی که می‌خواهید برقرار کنید انجام نمی‌شود.
اگر همه این نشانه‌ها را در مورد مخاطبی می‌بینید، می‌تواند به این معنی باشد که آن کاربر شما را مسدود کرده است. با‌این‌حال، احتمالات دیگری نیز هست. ما عمداً این موضوع را مبهم کرده‌ایم تا وقتی کسی را مسدود می‌کنید، از حریم خصوصی‌تان حفاظت کنیم. بنابراین نمی‌توانیم به شما بگوییم توسط کسی دیگر مسدود شده‌اید یا نه.
با نحوه مسدود کردن افراد آشنا شوید: Android‏ | iPhone
آیا این مطلب به سؤال شما پاسخ می‌دهد؟
بله
خیر