Spraakberichten verzenden

Mac
Met spraakberichten kun je direct communiceren met je contacten en groepen in WhatsApp. Je kunt deze berichten gebruiken voor het versturen van belangrijke en urgente informatie. Alle spraakberichten worden automatisch gedownload.
Een spraakbericht versturen
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Klik op de microfoon
    microphone
    en begin met praten.
  3. Klik zodra je klaar bent op het vinkje
    check mark
    .
    • Klik op het X-symbool om de opname van een spraakbericht te annuleren.
    • Je kunt onder het opnemen ook op de rode pauzeknop
      pause
      tikken om je opname te pauzeren of een voorbeeld van je bericht te beluisteren. Klik op de rode microfoon
      mic
      om de opname van je spraakbericht te hervatten.
Bij verzonden spraakberichten zie je het volgende:
  • Een grijze microfoon
    microphone
    voor spraakberichten die nog niet door alle ontvangers zijn afgespeeld (maar wel door sommige van hen).
  • Een blauwe microfoon
    microphone
    bij spraakberichten die alle ontvangers wel hebben afgespeeld.