Spraakberichten verzenden

Web en desktop
Met spraakberichten kun je direct communiceren met je contacten en groepen in WhatsApp. Je kunt deze berichten gebruiken voor het verzenden van belangrijke en urgente informatie. Alle spraakberichten worden daarom automatisch gedownload.
Een spraakbericht verzenden
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Klik op de Microfoon
    en begin met praten.
  3. Als je klaar bent, klik je op het vinkje
    .
    • Klik op het X-symbool om de opname van een spraakbericht te annuleren.
Bij verzonden spraakberichten zie je het volgende:
  • Een grijze microfoon
    bij spraakberichten die je ontvangers nog niet hebben afgespeeld.
  • Een blauwe microfoon
    voor spraakberichten die je ontvangers wel hebben afgespeeld.