Chats verwijderen

KaiOS
Een individuele chat verwijderen
  1. Tik op het tabblad Chats en veeg naar links op de chat die je wilt verwijderen.
  2. Tik op Meer > Verwijder chat > Verwijder chat.
Of tik op Bewerk in de bovenhoek van het tabblad Chats > Selecteer de chat die je wilt verwijderen > Tik op Verwijder > Verwijder chat.
Een groepschat verwijderen
Om een groepschat te verwijderen, dien je eerst de groep te verlaten:
  1. Tik op het tabblad Chats en veeg naar links op de groepschat die je wilt verwijderen.
  2. Tik op Meer > Verlaat groep > Verlaat groep.
  3. Veeg naar links op de groepschat > tik op Verwijder groep > Verwijder groep.
Opmerking: Als een groep deel uitmaakt van een community, kun je die groep vinden door op de community te tikken. Je kunt er ook naar zoeken door de groepsnaam in de zoekbalk te typen.
Alle chats tegelijkertijd verwijderen
  1. Ga in WhatsApp naar Instellingen > Chats > Verwijder alle chats.
  2. Voer je telefoonnummer in > tik op Verwijder alle chats.
Individuele chats worden verwijderd van je tabblad Chats. Groepschats zijn echter nog wel zichtbaar op het tabblad Chats en je neemt nog steeds deel aan deze groepen, tenzij je de groepen verlaat.
Let op: Als je een chat hebt verwijderd, kan dit niet ongedaan worden gemaakt. WhatsApp kan verwijderde chats niet voor je herstellen. Je kunt verwijderde chats alleen herstellen als de laatste back-up is gemaakt voordat je een chat hebt verwijderd. Alle chats van na de laatste back-up gaan verloren.