Chats verwijderen

KaiOS
Een individuele chat verwijderen
  1. Tik op het tabblad Chats en houd de individuele chat vast die je wilt verwijderen.
  2. Tik op
    delete
    > VERWIJDEREN.
Een groepschat verwijderen
Om een groepschat te verwijderen, dien je eerst de groep te verlaten.
  1. Tik op het tabblad Chats en houd de groepschat vast die je wilt verwijderen.
  2. Tik op
    more options
    > Groep verlaten > VERLATEN.
  3. Tik weer op de groepschat en houd deze ingedrukt. Tik daarna op
    delete
    > VERWIJDEREN.
Opmerking: Als een groep deel uitmaakt van een community, kun je die groep vinden door op de community te tikken. Je kunt er ook naar zoeken door de groepsnaam in de zoekbalk te typen.
Alle chats tegelijkertijd verwijderen
  1. Tik in het tabblad Chats op
    more options
    > Instellingen > Chats > Chatgeschiedenis.
  2. Tik op Alle chats verwijderen.
Individuele chats en statusupdates worden verwijderd van je tabblad Chats. Groepschats zijn echter nog wel zichtbaar op het tabblad Chats en je neemt nog steeds deel aan deze groepen, tenzij je de groepen verlaat.
Let op: Als je een chat hebt verwijderd, kan dit niet ongedaan worden gemaakt. WhatsApp kan verwijderde chats niet voor je herstellen. Je kunt verwijderde chats alleen herstellen als de laatste back-up is gemaakt voordat je een chat hebt verwijderd. Alle chats van na de laatste back-up gaan verloren.