Wat is WhatsApp Business?

WhatsApp Business is een app die gratis is te downloaden op Android en iPhone en is gebouwd voor eigenaren van kleine ondernemingen. WhatsApp Business maakt communicatie met klanten eenvoudig met behulp van tools waarmee je automatische berichten kunt versturen, berichten kunt sorteren en snel kunt antwoorden. De app is bedoeld om hetzelfde aan te voelen en te werken als WhatsApp Messenger. Je kunt hem gebruiken om alles te doen wat je normaal ook doet, zoals berichten en foto's versturen.
Wij bieden momenteel onder meer de volgende functies aan:
  • Bedrijfsprofiel om belangrijke informatie te vermelden, zoals het adres, e-mailadres en de website van het bedrijf.
  • Labels om je chats en berichten te ordenen, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden.
  • Berichtentools om klanten snel te antwoorden.
Je vindt hier meer informatie over hoe je de app kunt downloaden uit de Google Play Store en de App Store.
Als je geen bedrijf bent, is het niet nodig om deze aparte app te downloaden. Je kunt WhatsApp Messenger gratis blijven gebruiken om te praten met vrienden, familie en bedrijven.