Problemen met WhatsApp Bellen

Als je problemen ervaart met WhatsApp-oproepen, probeer dan te verbinden met een ander netwerk (wifi in plaats van mobiel netwerk of andersom). Je huidige netwerk is mogelijk niet juist ingesteld voor UDP (User Datagram Protocol), wat ervoor kan zorgen dat WhatsApp Bellen niet goed functioneert.
Als je via je wifiverbinding geen WhatsApp-oproepen kunt ontvangen of starten, controleer dan de router-instellingen. Zorg dat bepaalde verbindingen niet worden geblokkeerd in de firewall-en beveiligingsinstellingen zodat WhatsApp Bellen optimaal kan functioneren.
Mocht je aanvullende vragen hebben over UDP- of Firewall-instellingen, neem dan contact op met je serviceprovider of netwerkbeheerder voor meer informatie.
Bluetooth-verbindingen en batterijbesparende instellingen kunnen ook problemen veroorzaken bij WhatsApp-oproepen. Als batterijbesparing is ingeschakeld of als je een bluetooth-verbinding hebt, schakel deze dan uit en laat ons weten of je nog steeds problemen ervaart.
Start je apparaat opnieuw op en zorg dat er geen andere apps gebruikmaken van je telefoon, oortje of camera. Laat het ons weten als je hetzelfde probleem ervaart bij andere apps.