Je chatgeschiedenis herstellen

Web en desktop
Het is niet mogelijk om een back-up te maken of je chatgeschiedenis te herstellen vanaf WhatsApp Web of WhatsApp Desktop omdat deze alleen extensies van WhatsApp op je telefoon zijn. Als je een back-up van je chatgeschiedenis wilt maken of deze wilt herstellen, moet je dit via je telefoon doen.
Opmerking: Helaas kunnen we je chats niet voor je herstellen omdat je chatgeschiedenis niet is opgeslagen op onze servers.