Producten of diensten delen met klanten

Je kunt je producten of diensten delen met nieuwe en bestaande klanten door je catalogus te delen.
Je catalogus delen in een individuele chat of groepschat
  1. Open een chat in de WhatsApp Business-app.
  2. Tik op het symbool Bijlage naast het tekstveld.
  3. Tik daarna op Catalogus.
  4. Tik bovenaan op Alle items verzenden.
Producten of diensten delen in een individuele chat of groepschat
  1. Open een chat in de WhatsApp Business-app.
  2. Tik op het symbool Bijlage naast het tekstveld.
  3. Tik daarna op Catalogus.
  4. Selecteer het product, de producten of de dienst(en) die je wilt delen.
  5. Tik op Verzenden.
De hele catalogus delen via Catalogusbeheer
  1. Open de WhatsApp Business-app > Instellingen > Bedrijfstools > Catalogus.
  2. In Catalogusbeheer tik op het symbool voor de link in de rechterbovenhoek.
  3. Je kunt nu de hele catalogus delen met je contacten of potentiële kopers waar dan ook, door een van de volgende opties te selecteren:
    • Link verzenden via WhatsApp Business: om de cataloguslink te delen met anderen op WhatsApp
    • Link kopiëren: om de link te kopiëren
    • Link delen: om de catalogus te delen via e-mail of andere apps voor berichtgeving
Een individueel product of dienst delen via Catalogusbeheer
  1. Open de WhatsApp Business-app > Instellingen > Bedrijfstools > Catalogus.
  2. Vanuit Catalogusbeheer, selecteer het item dat je wilt delen. Tik daarna op het symbool voor de link in de rechterbovenhoek.
  3. Je kunt nu het specifieke item in je catalogus delen met je contacten of potentiële kopers waar dan ook, door een van de volgende opties te selecteren:
    • Link verzenden via WhatsApp Business: om de link van het geselecteerde item te delen met anderen op WhatsApp
    • Link kopiëren: om de link te kopiëren
    • Link delen: om het geselecteerde item te delen via e-mail of sociale kanalen
Links voor de catalogus en items kunnen niet aangepast worden voordat ze worden gedeeld, omdat ze automatisch worden gegenereerd.