Cum vă puteți șterge contul

Vă puteți șterge contul din cadrul aplicației WhatsApp. Ștergerea contului este un proces ireversibil, pe care nu îl putem anula nici dacă îl efectuați din greșeală.
Ștergerea contului
  1. Deschideți WhatsApp.
  2. Atingeți Mai multe opțiuni
    > Setări > Cont > Ștergere cont.
  3. Introduceți-vă numărul de telefon în format internațional complet și atingeți ȘTERGERE CONT.
  4. Din meniu, selectați motivul pentru care vă ștergeți contul.
  5. Atingeți ȘTERGERE CONT.
Ștergerea contului vă va:
  • șterge contul din WhatsApp;
  • șterge istoricul mesajelor;
  • elimina din toate grupurile WhatsApp;
  • șterge backupul din Google Drive.
Dacă vă ștergeți contul:
  • Nu veți putea primi din nou acces la contul respectiv.
  • După demararea procesului de ștergere, pot trece maximum 90 de zile până la ștergerea informațiilor dumneavoastră stocate de WhatsApp. După cele 90 de zile, este posibil să mai rămână copii ale informațiilor dumneavoastră în stocarea de backup pe care o folosim pentru a recupera datele pierdute în caz de calamități, de erori de software sau de alte evenimente care duc la pierderea de date. În această perioadă, informațiile dumneavoastră nu vă sunt disponibile pe WhatsApp.
  • Ștergerea contului nu afectează informațiile grupurilor pe care le-ați creat și nici informațiile dumneavoastră pe care le au alți utilizatori, cum ar fi copiile lor ale mesajelor pe care le-ați trimis.
  • Chiar și după ce vă ștergeți contul, este posibil să păstrăm în baza noastră de date anumite date de jurnal, dar acestea nu vor fi asociate niciunor informații care să vă poată identifica, astfel încât să nu mai poată fi asociate contului dumneavoastră. Prin urmare, ștergem periodic din aceste date de jurnal anumite informații care vă pot identifica și înlocuim ID-ul contului dumneavoastră, oriunde apare, cu un identificator de substituție, care nu poate fi reasociat contului după ce l-ați șters.
  • De asemenea, este posibil să vă păstrăm informațiile în scopul de a le utiliza în abordarea unor situații precum cazuri juridice, încălcarea condițiilor de utilizare, precum și în cadrul eforturilor noastre de a împiedica vătămarea persoanelor.
  • Pentru mai multe informații, consultați Politica noastră de confidențialitate.
  • De asemenea, vor fi șterse și informațiile dumneavoastră transmise altor Companii Meta.
Resurse corelate:
Aflați cum vă puteți șterge contul pe: iPhone | KaiOS
Au fost utile aceste informaţii?
Da
Nu