Een chat of groep archiveren of dearchiveren

Windows
Met de functie Chat archiveren kun je een individuele chat of groepschat in je chatlijst verbergen om je gesprekken zo beter te ordenen. Om je gearchiveerde chats te bekijken, ga je naar het einde van de lijst met Chats.
Belangrijk:
  • Het archiveren van een individuele chat of groepschat verwijdert de chat of groep niet.
  • Alle individuele chats of groepschats in één keer archiveren wordt niet ondersteund door KaiOS.
  • Gearchiveerde individuele chats of groepschats worden weer gedearchiveerd wanneer je een nieuw bericht ontvangt van die individuele chat of groepschat.
Een individuele chat of groepschat archiveren
  1. In je lijst met Chats, selecteer de individuele chat of groepschat die je wilt archiveren.
  2. Druk op Opties > Archiveren > OK.
Een individuele chat of groepschat dearchiveren
  1. Ga naar het einde van de lijst met Chats door op de knop omlaag te drukken > Gearchiveerde chats.
  2. Selecteer de individuele chat of groepschat die je wilt dearchiveren.
  3. Druk op Opties > Dearchiveren > OK.
Relevante bronnen:
Het archiveren en dearchiveren van een chat of groep: Android | iPhone | Web en Desktop