Info over geroote telefoons en custom ROM

Telefoons die geroot zijn of die gebruik maken van een custom ROM worden niet ondersteund door WhatsApp. Er zijn te veel verschillende aanpassingen mogelijk waardoor het voor ons niet mogelijk is om een werkende app aan te bieden. Daarnaast werkt het beveiligingsmodel van WhatsApp niet op telefoons die geroot zijn of gebruik maken van een custom ROM. Als je een telefoon gebruikt die geroot is of een custom ROM heeft, is het mogelijk dat andere apps je berichten kunnen lezen, ondanks de end-to-end versleuteling.
Voor de beste WhatsApp-ervaring, gebruik een standaard ROM en verwijder de root. Neem contact op met de leverancier van je telefoon voor specifieke instructies om de root te verwijderen.