Het bewerken van je profiel

Je profielfoto bewerken
  1. Open WhatsApp.
  2. Druk op Opties > Instellingen > Profiel.
  3. Selecteer Profielfoto.
  4. Heb je:
    • Wel een profielfoto? Druk op MEER. Je hebt de volgende opties; je foto Bekijken, Bewerken om een nieuwe foto te nemen met je Camera, een foto kiezen uit je Galerij, of je foto Verwijderen.
    • Geen profielfoto? Druk op: TOEVOEGEN. Neem een foto met je Camera of kies een foto uit je Galerij.
Je profielnaam bewerken
  1. Open WhatsApp.
  2. Druk op Opties > Instellingen > Profiel.
  3. Selecteer Naam.
  4. Druk op BEWERKEN en voer je nieuwe naam in.
    • De naam mag maximaal 25 tekens bedragen.
  5. Druk op Opslaan.
Je profielnaam is nu zichtbaar voor gebruikers in groepen die je contactgegevens niet hebben opgeslagen in het adresboek van hun telefoon.
Je info bewerken
  1. Open WhatsApp.
  2. Druk op Opties > Instellingen > Profiel.
  3. Selecteer Info.
  4. Druk op BEWERKEN en voer je nieuwe info in.
    • De info mag maximaal 139 tekens bedragen.
    • Het veld Info mag niet leeg zijn.
  5. Druk op Opslaan.
Opmerking:
  • Je kunt je privacyinstellingen wijzigen om te bepalen wie je profielfoto en info kan zien.
  • Als je een contact blokkeert, kan deze persoon niet langer updates van je profielfoto en info zien.