Foto's en video's bewerken

WhatsApp maakt het mogelijk om je foto's en video's te personaliseren door emoji, tekst en zelfgemaakte tekeningen toe te voegen.
Foto's en video's bewerken
  1. Tik op
    Camera in het tekstveld.
  2. Maak een nieuwe foto of video, of kies een bestaande foto of video uit het menu.
  3. Kies wat je wilt toevoegen aan de foto of video.
Stickers of emoji toevoegen
  1. Tik op
    Sticker > Sticker of Emoji.
  2. Tik op het item dat je wilt gebruiken.
    • Om het item te verplaatsen, tik en houd deze ingedrukt. Vervolgens sleep je het naar de gewenste plaats.
    • Om de grootte van het item aan te passen, beweeg je twee vingers naar elkaar toe of van elkaar weg om het kleiner of groter te maken.
    • Om het item te draaien, beweeg je twee vingers naar elkaar toe en draai je het.
Tekst toevoegen
  1. Tik op Tekst
    bovenaan het scherm.
  2. Typ de gewenste tekst in het tekstveld.
    • Veeg je vinger op en neer over de kleurenkiezer om een tekstkleur te selecteren.
    • Veeg je vinger vanuit de kleurenkiezer aan de rechterkant naar links om een lettertype te selecteren. Haal je vinger van het scherm om een lettertype te bevestigen.
    • Om de grootte van de tekst aan te passen, beweeg je twee vingers naar elkaar toe of van elkaar weg om de tekst kleiner of groter te maken.
    • Om de tekst te draaien, beweeg je twee vingers naar elkaar toe en draai je de tekst.
Tekenen
  1. Tik op
    Tekenen bovenaan het scherm.
  2. Gebruik je vinger om zelfgemaakte tekeningen te creëren.
    • Veeg je vinger op en neer over de kleurenkiezer om een tekstkleur te selecteren. Je kunt een kleur kiezen voor elke lijn die je tekent.
Filters toepassen
  1. Veeg omhoog op de foto of video.
  2. Selecteer een filter.
Video dempen
  1. Tik op
    Dempen om de audio van je video te dempen.