Spraakberichten verzenden

Web en desktop
Als je geen bericht wilt typen, kun je een spraakbericht opnemen en verzenden.
Een spraakbericht verzenden
  1. Open een individuele chat of groepschat.
  2. Zorg ervoor dat het veld Bericht is geselecteerd.
  3. Druk op OPNAME > OPNAME en begin te spreken om je spraakbericht op te nemen.
  4. Druk op Stop om de opname te stoppen.
  5. Daarna heb je de volgende opties:
    • Druk op Afspelen om het spraakbericht te beluisteren.
    • Druk op VERZENDEN om het spraakbericht te verzenden.
    • Druk op Verwijderen om het spraakbericht te verwijderen.
Belangrijk: Je moet misschien een seconde wachten voordat je begint met spreken als het begin van je bericht niet is opgenomen.
Bij verzonden spraakberichten zie je het volgende:
  • Een groene microfoon
    voor spraakberichten die je ontvangers nog niet hebben afgespeeld.
  • Een blauwe microfoon
    voor spraakberichten die je ontvangers hebben afgespeeld.
Belangrijk: De onderstaande video is alleen van toepassing op WhatsApp-gebruikers met een JioPhone of JioPhone 2.