Kan bellen via desktop niet gebruiken

Mac
Als je problemen ondervindt bij het starten of ontvangen van oproepen via desktop:
  • Controleer of je computer en telefoon verbonden zijn met internet en je een sterke verbinding hebt.
  • Werk WhatsApp bij naar de nieuwste versie.
  • Controleer of je apparaat bellen via desktop ondersteunt.
  • Zorg ervoor dat de microfoon, camera en luidsprekers van je computer goed werken.
  • Controleer je microfoon en luidsprekers via de geluidsinstellingen van je computer.
  • Gebruik een headset voor het beste geluid. Het gebruik van een losse externe microfoon en luidsprekers kan echo's veroorzaken.
  • Zorg dat je camera beschikbaar is.
  • Controleer of je WhatsApp toegang hebt gegeven tot je microfoon en camera.
Belangrijk:
  • Virtuele audio- en videoapparaten worden op dit moment niet ondersteund.