Je berichten opmaken

WhatsApp biedt je de mogelijkheid om tekst in je berichten op te maken. Let op, het is niet mogelijk om deze optie uit te schakelen.
Cursief
Om je bericht cursief te maken, voeg je voor en achter de tekst een laag streepje toe:
_tekst_
Vet
Om je bericht vet te maken, voeg je voor en achter de tekst een sterretje toe:
*tekst*
Doorgestreept
Om je bericht door te halen, voeg je voor en achter de tekst een tilde toe:
~tekst~
Monospace
Om monospace toe te passen op je bericht, voeg je voor en achter de tekst drie enkelvoudige, naar links wijzende aanhalingstekens toe:
```tekst```
Belangrijk:
Je kunt ook de snelkoppelingen op Android of iPhone gebruiken.
  • Android: Tik en houd de tekst die je invoert ingedrukt. Kies dan Vet, Cursief, of Meer
    . Tik op Meer
    om Doorgestreept of Monospace te selecteren.
  • iPhone: Tik op de tekst die je invoert in het tekstveld > Selecteer of Selecteer alles > B_I_U. Selecteer dan Vet, Cursief, Doorgestreept, of Monospace.