Ik kan me niet afmelden bij WhatsApp

Als je WhatsApp Web, WhatsApp Desktop of Portal gebruikt, kun je je afmelden bij WhatsApp. Maak je gebruik van Android, iPhone of KaiOS, dan is er geen manier om je af te melden. WhatsApp keert automatisch terug naar de stand-bymodus als je de app afsluit of het scherm van je telefoon uitschakelt. Wel ontvang je nog berichten en oproepen.
We begrijpen dat je bezorgd kunt zijn over de levensduur van de batterij en het mobiele dataverbruik, maar WhatsApp doet er alles aan om je batterij en dataverbruik zo min mogelijk te belasten.