Een bestelling plaatsen via de functie Winkelwagen

iPhone
Als je de catalogus van een bedrijf bezoekt, kun je de knop Bericht naar bedrijf gebruiken om een gesprek te starten of de knop Voeg toe aan winkelwagen om te gaan bestellen.
Producten aan je winkelwagen toevoegen
  1. Open WhatsApp.
  2. Ga naar je chat met een bedrijf of het bedrijfsprofiel.
  3. Tik op het symbool Winkelknop
    naast de bedrijfsnaam om de catalogus te bekijken.
  4. Blader door de producten.
  5. Tik op
    naast een item om het aan je winkelwagen toe te voegen. Je kunt ook op een item tikken om de productpagina te openen. Tik op Toevoegen aan winkelwagen.
    • Tik op
      of
      om het aantal van dat item in je winkelwagen aan te passen.
Je kunt ook Bericht aan bedrijf gebruiken om een vraag te stellen over het product. Als je vragen wilt stellen over meerdere producten, voeg je ze allemaal toe aan je winkelwagen en verstuur je je vragen in één bericht. Een bestelling is pas definitief na bevestiging van de verkoper.
Je winkelwagen bewerken
  1. Tik op Winkelwagen bekijken of
    vanuit het menu Catalogus of in je bericht aan het bedrijf.
  2. Tik op Meer toevoegen om terug te gaan naar de catalogus om meer producten toe te voegen.
  3. Tik op
    of
    om het aantal van de specifieke items in je winkelwagen aan te passen.
Een bestelling plaatsen
  1. Zodra je je winkelwagen hebt bijgewerkt, tik je op de knop Naar bedrijf verzenden om je winkelwagen naar de verkoper te sturen.
  2. Nadat je deze hebt verzonden, bekijk je de bestelgegevens door te tikken op Winkelwagen bekijken in het chatvenster met de verkoper.