Emoji gebruiken

iPhone
Voor iPhone zijn emoji niet ingebouwd in WhatsApp. Je kunt emoji wel gebruiken op een iPhone door het emoji-toetsenbord te gebruiken. Neem contact op met Apple Support om te weten te komen hoe je het emoji-toetsenbord inschakelt.
Emoji gebruiken in WhatsApp
Zodra het emoji-toetsenbord is ingeschakeld, gebruik je het door te tikken op de Wereldbol
of op het Emoji
-symbool op het toetsenbord.
Belangrijk: Apple voegt regelmatig nieuwe emoji in nieuwe iOS-versies toe. Zorg ervoor dat je gebruik maakt van de nieuwste iOS-versie om toegang te hebben tot de nieuwste emoji. Instructies om de software van je iPhone te upgraden, vind je op de Apple Support-website.
Relevante bronnen:
  • Emoji gebruiken bij het bewerken van foto's en video's op iPhone